Oordelen

Gepubliceerd op 30 september 2024 om 19:10

Oordelen

Oordeel niet over anderen

zonder iets te weten over hun verleden.
Wat zij hebben meegemaakt
of in wat voor situatie zij zitten.

Ieder volgt zijn eigen levensweg
en komt obstakels tegen.
De een een kiezelsteen,
de ander een hele berg.

Dat maakt een persoon tot wie hij is.
Ieder mens maakt eigen keuzes.
Jij hoeft het daar niet mee eens te zijn.
Respecteer die ander en (ver)oordeel niet.

~Maria~

oor·deel (het; o; meervoud: oordelen)
1 goed- of afkeurende uitspraak; = mening, opvatting: ik ben van oordeel dat …; een oordeel vellen over iem. of iets oordelen; het laatste oordeel Christus' vonnis aan het eind van deze wereld
2 vermogen om te oordelen; = verstand: met oordeel te werk gaan.

oor·de·len (oordeelde, heeft geoordeeld)
1 vonnissen, rechtspreken
2 door redenering tot een gevolgtrekking komen
3 van mening zijn; = achten
(Dikke van Dale online)

Dit artikel is een vervolg op een eerder blog dat ik geschreven heb.  Helaas kom ik nog steeds mensen tegen die hun oordeel klaar hebben zonder mij  en mijn leven te kennen.
Ze dringen mij en ook anderen die zich laten vaccineren tegen Corona hun ongevraagde mening op over mijn keuzes en dat gaat zelfs soms gepaard met a-sociaal scheldgedrag. Wij zijn schapen, levensmoe, idioten, domme oudjes etc.

Op Facebook maakte mijn gemeente het adres bekend waar mensen hun Coronavaccinatie dit jaar kunnen gaan halen. Meteen vlogen er een stel WAPPIES ( excuseer me voor dit scheldwoord maar ik blijf ze zo zien en noemen) op af om te roeptoeteren dat mensen "dat niet moeten doen", "dat het gif is en je er juist dood aan gaat". 

Op YouTube kwam ik ook al een waarschuwingsbericht voor de Coronavaccinaties tegen van de site: BLCKBX 🤔( Nooit van gehoord).
Deze site is duidelijk weer een van de nepnieuwssites. Een WAPPIE kanaal. Zo zijn er meerdere. Allemaal volgers van "goeroe" Willem Engel; de activist die mensen opjutte tijdens Corona om zich vooral niet te houden aan de maatregelen.


Enkele reacties

  • Hou je van Russische roulette, laat je dan vooral ""vaccineren " met deze experimentele ROTZOOI 😂😂😂
  • Ik wil graag voor rechtbank getuigen , heb in 2022 , 10 dierbaren in directe omgeving zien sterven van bijwerkingen
  • Rust in vrede voor de niet wakkere……
  • Ik hoor weer veel ambulances 😢 die oudjes laten zich toch weer prikken 😢
  • De ouden opruimen, klinkt eerlijker, mensen word eens wakker
  • Als je nu nog een prik laat zetten, dan wil je het echt niet snappen.


Er waren gelukkig ook mensen die reageerden met dat ze alle vaccinaties hebben gehad maar geen last van bijwerkingen hadden. ( net als mijn man en ik).  Ikzelf heb de moeite om te reageren niet genomen nadat ik las dat sommigen de pro-vaxers idioten vonden. Dankjewel !!!

De mensen die een uitnodiging voor een Griep en/of Corona vaccinatie krijgen en die ook halen zijn óf al ouder met een hoog risico óf mensen die andere ziektes hebben waardoor ze meer risico lopen om ernstig ziek te worden van griep en Corona. Ikzelf val daar al vanaf mijn 25ste onder. Toen was er geen Corona vaccinatie maar ik krijg wel sindsdien een griepspuit. Al vanaf 1987. Ook daar vielen sommige mensen op Social Media over.
En nu ik ouder ben en minder gezond krijg ik sowieso een uitnodiging voor de griepspuit.

Ik hou me al zo'n 20 jaar bezig met spiritualiteit, mijn Reiki1 cursus was in 2004, maar ik ben niet tegen de reguliere geneeskunst. Ik heb er zelf veel mee te maken gehad vanwege mijn gezondheidsgeschiedenis en nog steeds. Ik slik dus medicijnen en ben pro-vaccinatie. Iets wat volgens sommigen niet kan/mag als je spiritueel bent. Mijn intuïtie zou vertroebelt worden door medicijnen. Ook heeft ons lichaam een zelfhelend vermogen, iets wat ik als Reikimaster zou moeten weten. Dat klopt ook..... tot zekere hoogte. Lees daarover meer in DIT BLOG en op deze bladzijde
Ik ben volgens hen niet wakker. En daar heb je het weer: OORDELEN !!!

Nu er Corona is hoort daar dus ook een jaarlijkse Corona vaccinatie bij en ja die ga ik ook halen. Het is MIJN leven, MIJN gezondheid en daar hoeft mij niemand zijn mening over te geven.  Ik zit niet te wachten op wappiepraat van mensen die in mijn ogen een gebrek hebben aan empathie en zich respectloos uitlaten over anderen, vaak kwetsbare mensen.


©Maria


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.